Hesabınızı silin
Ringlate hesabınızı istediğiniz zaman, bize sormadan, uygulamadan silebilirsiniz.
Uygulamada
- 1Ayarlar'ı açın.
- 2Gizlilik ve Güvenlik'i seçin.
- 3Hesabı sil'i seçip onaylayın.
Sonra ne olur
- Profiliniz, mesajlarınız, medyanız ve üyelikleriniz etkin sistemlerimizden kaldırılır.
- Her cihazdaki oturumlarınız sonlandırılır.
- Şifreli yedeklerdeki kopyalar yedek döngüsünde, en geç 30 gün sonra silinir.
- Firebase'e zaten gönderilmiş tanılama verileri Google'ın standart süresi boyunca tutulur (çökme verisi 90 gün) ve hesabınızla ilişkilendirilmez.
Uygulamayı açamıyor musunuz?
Hesabın e-posta adresinden ya da sahibi olduğunuzu doğrulamamızı sağlayacak ayrıntılarla başka bir adresten bize yazıp silme isteyin. Hesabı siler ve e-postayla onaylarız.
[email protected]Her şeyden azını silin
- Tek tek mesajları mesaj menüsünden kendiniz ya da herkes için silin.
- Grup ve kanallardan profillerinden ayrılın.
- Profil fotoğrafınızı, biyografinizi ve diğer isteğe bağlı alanları Ayarlar'dan kaldırın.
- Diğer oturumları Ayarlar → Cihazlar'dan sonlandırın.